Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Υπάρχει λόγος να πίνεις …κάθε μέρα!


Όταν είσαι τμήμα της πιο γ@μάτης γενιάς τότε βρίσκεις και τις πιο γ@μάτες δικαιολογίες. Καλοκαίρι, πολύ ζέστη, η δουλειά δουλειά, λίγες αλλά καλές στιγμές διασκέδασης και πολύ ποτό. Ποτό όμως το οποίο καταναλώνεται επειδή υπάρχει σοβαρός λόγος και όχι επειδή έτσι μας κάπνισε.

Υπάρχουν βέβαια και οι φοιτητές που δε δουλεύουν κάπου και αυτό τον καιρό απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Τους συγκεκριμένους τους μισούμε τόσο πολύ που δεν τους λαμβάνουμε καν υπόψη μας στο άρθρο.

Παραθέτω λοιπόν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να πιούμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Δευτέρα: Η πρώτη μέρα πήγε στον αγύριστο!
Είναι σίγουρα η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας. Έχεις βέβαια λίγες δυνάμεις από το Σ/Κ που μόλις πέρασες αλλά αυτές έχουν εξανεμιστεί στα πρώτα 10 λεπτά στο γραφείο. Είναι λογικό λοιπόν, μόλις τελειώσει αυτή η μέρα να πιούμε δύο ποτάκια για να το γιορτάσουμε.

Τρίτη: Είμαστε σχεδόν στη μέση της εβδομάδας!
Αχ αυτή η μέση της εβδομάδας. Έχεις δύο μέρες να σε πιέζουν ασφυκτικά από πριν και δύο μέρες που έρχονται. Ε, εξίσου δύσκολη ημέρα είναι και η Τρίτη γιατί ξέρουμε ότι πλησιάζει η Τετάρτη. Πώς θα αντέξουμε λοιπόν χωρίς λίγο αλκοόλ;

Τετάρτη: Το μεσαίο δάχτυλο έχει την τιμητική του!
Είναι η μέση της εβδομάδας. Ποιο δάχτυλο υψώνεις όταν θέλεις να προσβάλλεις κάποιον; Ναι ναι, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή!

Πέμπτη: Αύριο η εβδομάδα τελειώνει!
Είναι η πιο αδιάφορη ημέρα. Κουρασμένος περιμένεις την τελευταία μέρα της δουλειάς. Επειδή όμως δε νυστάζεις, θα πας σε ένα μπαράκι μετά το γραφείο να κεράσει δύο γύρες σφηνάκια την κοπέλα που είχε καλύτερη απόδοση από σένα σήμερα…

Παρασκευή: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Η εβδομάδα τελείωσε και όλοι πανηγυρίζουν. Η παρέα σήμερα είναι πολύ μεγάλη, το κέφι στα ύψη και το αλκοόλ ρέει άφθονο. Όσο κουρασμένος και να ένιωθες όλη την εβδομάδα, μόλις πάει 2 η ώρα την Παρασκευή ξεκινάει το πάρτυ!

Σάββατο: Μα είναι Σάββατο!
Σε κάθε πόλη του ανεπτυγμένου κόσμου το Σάββατο είναι ιερή μέρα. Απαγορεύεται – δια νόμου! – να κάτσεις σπίτι. Ε, και αφού θα βγεις πρέπει να περάσεις καλά. Αυτή τη φορά όμως όχι μόνο ποτό…

Κυριακή: Φτου κι από την αρχή!
Φήμες λένε ότι υπάρχει μία Κυριακή το χρόνο που θυμάσαι τι έκανες την προηγούμενη ημέρα. Αν δεν περνάς αυτή τη ξεχωριστή Κυριακή σου τότε αναγκάζεσαι να πιεις από το απόγευμα για να πάει το φαρμάκι κάτω. Βλέπεις κατέληξες στο κρεβάτι με μία 60χρονη. Αυτό δεν ξεχνιέται και εύκολα. Βάλε και το γεγονός ότι αύριο πας για δουλειά. Τστστς, η χαρά της κάβας είσαι!

Φυσικά το κείμενο είναι ειρωνικό και δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέω. Έχασα όμως ένα στοίχημα και έπρεπε να ανασκευάσω κάπως τα λεγόμενα αυτού του άρθρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου